Beste Folklorevrienden

Op 2 April 2011 heb ik met veel plezier mijn Website gepresenteerd en heb inmiddels na ruim 9  jaar ruim 235.000 bezoekers gehad. Het laatste jaar heb ik 35.000 bezoekers gehad. Een aantal waar ik best trots op ben. Deze Website geeft een overzicht over al mijn activiteiten binnen mijn hobby “Internationale Folklore” waar menigeen zijn voordeel mee kan doen.

Er zijn veel mensen die mijn pagina’s bezoeken en mijn informatie daar waar nodig vrijblijvend kunnen gebruiken, echter zijn hier ook enkele mensen bij die het nodig vinden mijn website te dwarsbomen, door er bestanden (met name foto-bestanden) vanaf te halen (de zgn.. Hackers) en aan dit soort mensen heb ik minder plezier.

Ik bekijk dagelijks mijn Website, waarin ik kan zien hoe het verloop van Uw bezoek aan mijn Website is. Ook kan ik zien welke mensen dit dwarsbomen en van hen noteer ik het IP-adres.

Mocht dit in de toekomst zo blijven dat ik regelmatig dit laatste soort mensen op mijn Website als bezoekers krijg, kan het zijn dat ik mijn fotoalbums ga verkleinen, om ga zetten in niet al te spectaculaire foto’s of zelfs mijn foto’s geheel ga verwijderen.

Mochten er echter mensen onder U zijn, die het niet prettig vinden dat zij/hij op één van mijn foto’s in mijn Website te zien zijn, laat dit mij dan eventjes per E-mail weten, dan zal ik deze foto verwijderen en hoeft dit niet op deze onplezierige wijze.

Mijn Email adres luidt dan ook:

albertgenger@home.nl

 

Bezoekers

Avatar