Informatie – Festivals 

______________________________________________________________________________

Ik beschik jaarlijks over de CIOFF Festival Kalender en als ik een festival bezoek dan bel en/of schrijf van te voren met naar de Organisatie en vraag naar de adressen van medewerkende dansgroepen. Meestal krijg ik deze toegestuurd, want het is zeer arbeidsintensief  om alle dansgroepen aan te spreken en te vragen wie van hen de voorzitter/leider is (op naam is dan beter, je kunt dan direkt zaken doen en de overige tijd benutten om te fotograferen.
Ik vraag de Groepen naar een fotokaart, een folder of andere informatie. Wat ik niet kan krijgen schiet ik met mijn camera erbij, zoals close-ups van de klederdrachten, foto’s van de diverse dansen, van de muzikanten, en eventuele groepsfoto’s en wat ik nog zoal meer zie tijdens hun optreden.

 

 Helaas

Helaas moet me echter van het hart, dat de laatste jaren veel dansgroepen bijna geen informatie meer bij zich hebben. Ik wordt dan verwezen naar hun Webpagina of zij nemen mijn visitekaartje in ontvangst en beloven mij dan deze informatie op te sturen. Maar helaas geloof ik niet in het opsturen, men heeft doorgaans een gezellige dag, weekend of week gehad, men komt thuis en gaat over tot de orde van de dag. Aan een kaartje van ene verzamelaar wordt dan niet meer gedacht, helaas. En dat is erg jammer.

Bezoekers

Avatar